skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

In de toekomst wordt alles beter?

Een tijd geleden werd ik geïnterviewd bij een bijeenkomst bij DAS verzekeringen waar Jim Stolze een presentatie gaf en Tom van het Heck een ronde tafel conferentie leidde.

En meneer Bijnen “Is uw bedrijf de videotheek van de toekomst”? was een van de vragen die mij voorgelegd werd. Natuurlijk ga je daar geen “ja” op antwoorden als boegbeeld van je eigen onderneming waar je 14 jaar voor geploeterd hebt. Maar wat zeg je dan wel? Redelijk spontaan rolde daar een antwoord; “Niet geld maar voldoening zal de nieuwe waarde” zijn. Ik had de maanden voorafgaande aan dat interview diverse congressen en seminars bijgewoond en vele artikelen gelezen.

Nu is het altijd prettig om achteraf te concluderen dat je eigen uitspraak best wel oké was. Deze werd helemaal onderschreven toen ik vandaag een artikel las op Scientias.nl : “Deze zeven technologieën gaan de wereld voorgoed veranderen “. Met de subtitel: ” 75 % van de banen gaat verdwijnen!”, Mijn tweede gedachte was ooooh ben ik dan toch de videotheek van de toekomst?

De implicaties in dat artikel zijn enorm. De indirecte adviezen groot. De onderstreping voor het feit dat we in het tijdperk van transitie is daarmee volledig. En als nuchtere Nederlander zeg ik: “Er staat niet bij: wanneer wat gebeurt”!

En het is toch wel goed om af en toe na te denken over wat er nu anders wordt. Wij leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk zei laatst iemand tegen mij.

Back To Top