skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Door de jaren heen heeft Re-employ bij vele organisaties en individuen een bijdrage geleverd aan het vergroten van werkplezier en effectiviteit. Dat kon zijn door het begeleiden naar een nieuwe werkplek, maar ook door training of het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Door deze jarenlange ervaring zijn wij bevestigd in onze overtuiging dat het succes van een organisatie gevormd wordt door bevlogen en betrokken medewerkers die voldoening halen uit hun werk. Dat vraagt van zowel werkgever als werknemer eigenaarschap voor groei en ontwikkeling. Als specialist in een voortdurend veranderende arbeidsmarkt, weet Re-employ een brug te slaan tussen de behoeften en belangen van werkgevers én werknemer. Want de goede medewerker op de goede plek maakt organisaties succesvoller en mensen gelukkiger. Daar doen we het voor!

Onze kernwaarden

Oprecht

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen: wij werken eerlijk, open en doortastend.

Betrokken

Op een persoonlijke manier willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen en organisaties.

Bevlogen

Door mogelijkheden te zien en kansen te creëren, halen we onder iedere omstandigheid het beste uit mensen en organisaties.

Deskundig

Met onze kennis over en ervaring op de arbeidsmarkt alsmede ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen de persoonlijke motivatie en behoeften van een werknemer en de belangen en wensen van een werkgever.

Doelgerichte bruggenbouwers

Bruggen worden gebouwd op een juiste fundering, zorgen voor verbinding en dienen goed onderhouden te worden om hun doel te blijven dienen. Wij zien onszelf als bruggenbouwers die:

  • de fundering van de organisatie in de vorm van processen en communicatie ondersteunen en onderhouden
  • verbindingen tussen werknemers en werkgevers tot stand brengen.

Daarin schuilt onze kracht.

We kijken realistisch naar de mogelijkheden die zowel een kandidaat als een organisatie te bieden heeft en we begeleiden beide partijen effectief op weg naar het beoogde doel.

Hiermee leggen we gezamenlijk de basis voor een succesvolle toekomst.

Meer informatie

Voor meer informatie over Re-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top