skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Re-employ is landelijk actief

We beschikken over een groot aantal flexibele werkplekken door heel Nederland.

Er is altijd een locatie bij u in de buurt!

Amersfoort

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie ligt nabij het station Amersfoort-Centraal en dichtbij de uitvalswegen naar de A28 en de A1. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein (Stadsring 115, 3817 HV Amersfoort). De ruimtes bevinden zich op de 1e verdieping op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (naast de PLUS-supermarkt).

Amsterdam

Van Eeghenlaan 27
1071 EN, Amsterdam

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie, nabij het Vondelpark,  is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt (betaald) parkeren voor de deur.

Amstelveen

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is vanaf de A9 prima bereikbaar. Ook de bereikbaarheid vanaf de richting Aalsmeer/Uithoorn is goed. Op het grote parkeerterrein is altijd ruimte en kan gratis worden geparkeerd. Op loopafstand bevinden zich een sneltramhalte en twee bushaltes.

Delft

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar via de A13 en de A4 en met openbaar vervoer (tramlijn 1 Scheveningen-Delft). U kunt gratis parkeren

Den Haag

Raamweg 4
2596 HL

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie ligt nabij het station Den Haag CS en dichtbij de uitvalswegen naar A4 en A44. U kunt op de Raamweg parkeren.

Gouda

Zuidelijk Halfrond 1
2801 DD Gouda

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Gratis parkeren voor de deur. De locatie bevindt zich op het bedrijven terrein Gouwe Spoor en vlakbij de A12 (Utrecht/Den Haag) hierin ligt ook de afslag A20 richting Rotterdam.

Haarlem

Wilhelminastraat 53
2011VL Haarlem

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt overdag altijd (betaald) parkeren in de buurt van het pand.

‘s Hertogenbosch

Victorialaan 15
5213 JG

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren voor de deur. Trein (NS station ’s-Hertogenbosch-Oost) op loopafstand; bus stopt voor de deur (vanaf NS station ’s-Hertogenbosch buslijn 90 of 158).

Leiden

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein van Frame Offices. Station Lammenschans (trein en bus) zijn op max. 10 min. loopafstand van het kantoor.

Ouderkerk a/d Amstel

Kerkstraat 12
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie ligt vlakbij de A9, A2 en A10. Vrij parkeren in de buurt van de locatie.

Rijnsburg

Burgt
Burgemeester Koomansplein 1
2231 DA Rijnsburg

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. De locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Rotterdam

Wijnhaven 42 en 52
3011 WS Rotterdam

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer, de locatie is op 5 minuten loopafstand van metrostation Blaak. Er kan geparkeerd worden aan de openbare weg (betaald parkeren). Ruimtes op begane grond vallen onder huisnummer 52 en alle andere horen bij huisnummer 42.

Utrecht

Proostwetering 18a
Utrecht 3543 AE

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

Utrecht Proostwetering bevindt zich direct aan de A2 bij binnenkomst in Utrecht (Leidsche Rijn), afslag 6 of 7. De locatie is tevens prima bereikbaar via het OV (per bus of 10 min. lopen vanaf NS station Utrecht-Terwijde). U kunt voor de deur gratis parkeren.

Zoetermeer

Bleiswijkseweg 55
2712 PB Zoetermeer

Voor route, zie Google Maps

Bereikbaarheid:

De locatie is goed bereikbaar via de A12 en met openbaar vervoer (bus haltes bijna voor de deur). U kunt gratis parkeren. Het pand bevindt zich in een rustige omgeving met uitzicht op de Plas van Poot.

Re-employ heeft voor mij toegevoegde waarde omdat zij mij helpen nog beter inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden. Ik vind het prettig dat er erg doelgericht gewerkt wordt. En natuurlijk niet onbelangrijk, ik voel mij erg op mijn gemak.

José van der Meer

In een organisatie als Careyn met 10.000 medewerkers onderkennen we de noodzaak om te sturen op mobiliteit. Door de fysieke en mentale belasting is het net als bij alle andere werkgevers in de zorg ook bij ons zo dat een deel van de medewerkers niet tot hun pensioengerechtigde leeftijd efficiënt, in optimaal welzijn en in goede gezondheid arbeid zullen en kunnen blijven verrichten. Wij zetten het mobiliteitsproject van Re-employ in om twee redenen. Uiteraard is de mogelijke kostenbesparing door het voorkomen en beperken van veelvuldige en langdurige uitval door ziekte. Reacties en resultaten zijn positief en er is sprake van een verfrissende aanpak .

Sylvia Nuis

Wat ik bij Re-employ heb gevonden en nog vind, is deskundigheid. Verder is men erg betrokken en mensgericht.

Henny Roos

Over de sollicitatietrainingen van Re-employ zijn wij erg tevreden evenals over de persoonlijke begeleiding in outplacement trajecten.

Frenske Nederpelt

Ik vind het erg prettig dat er actief geluisterd wordt, dat er wordt meegedacht in de mogelijkheden en dat hierbij een pro-actieve houding wordt ingenomen. Dat geeft het gevoel, dat ondanks dat je als werkgever eindverantwoordelijke bent in een traject, je samenwerkt met een professionele partner die gaat voor het beste resultaat voor alle partijen.

Nanny Vermaas

Mijn ervaring met Re-employ heb ik als zeer positief ervaren. Het open staan, het meedenken, het inlevingsvermogen en het ondersteunen voelde als een warme deken die me zeer zeker heeft geholpen dingen weer in een beter perspectief te zien en daar energie uit te halen om mijn doel te kunnen blijven nastreven. Dat geeft ook een gevoel van geborgenheid, dat er mensen met je meedenken en er voor je zijn.

Philo van Enckevort

Mijn ogen zijn geopend, ik kan het, ik doe het en jij gelooft in mij, bedankt Peter!

Vera Hagen

"Ik heb het niet nodig". Dat was mijn eerste gedachte die door mijn hoofd schoot toen mijn voormalige werkgever voorstelde om in zee te gaan met een outplacement bureau. Solliciteren en brieven schrijven. Daar heb ik dus echt geen hulp bij nodig. Het duurde even voordat ik het als kans zag waar ik alleen maar beter van zou worden. Achteraf gezien, is het voor mij een heel goed proces geweest. Eigenlijk pluk ik nog steeds de vruchten van mijn outplacementtraject. Gek hoe zo’n besmet woord – dat was het in mijn beleving toch echt – me zoveel inzichten heeft gebracht .

Ellen Cornelissen

Museum Rotterdam en het Centrum Beeldende Kunst te Rotterdam hebben een ingrijpende reorganisatie achter de rug, waarbij veel banen kwamen te vervallen. Door de inzet en deskundigheid  van Re-employ zijn er voor veel medewerkers passende oplossingen gevonden. De medewerkers werden gestimuleerd om vooruit te kijken waarbij er kansen ontstonden die de medewerkers eerst niet voor mogelijk hadden gehouden.

Bram Post

De maatwerkaanpak van Re-employ, om goed te kijken welke training past bij de cultuur van het Bronovo ziekenhuis en het Nebo verpleeghuis, kon ik erg waarderen. De verzuimtraining heeft ons goede handvatten gegeven om strakker te sturen op verzuim. Leidinggevenden zijn op dit moment beter bewust en gemotiveerd om te sturen op verzuimreductie.

Paul Kramers

Re-employ heeft voor een groot aantal gemeenten in Twente een op maat gesneden cursus programma “case-management” in elkaar gezet. Een hele klus die goed gelukt is. Ook de trainingselementen waren prima in orde, omdat ze goed aansloten bij de dagelijkse praktijk van de cursisten. Van de deelnemende gemeenten hebben we positieve reacties ontvangen.

Bert Tjeertes

 

Dank voor je rol in het proces van afscheid en een nieuwe toekomst creëren. Het hele traject heeft me veel gebracht en geleerd. En wat ik je zeker ook terug wil geven is dat je meer dan 100% gelijk had met je workshop LinkedIn: sinds de aanpassingen heb ik zeker tien (ook leuke) aanbiedingen en mails gehad. Fijn om te merken.

Patricia Meerkerk MSc
Back To Top