skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Outplacement

Hoe de periode voorafgaand aan een outplacement ook is, vragen zijn er altijd. De vraag: “Hoe ga ik nu verder?” staat meestal op de eerste plaats. Doorgaan op dezelfde koers? Of “helemaal iets anders”. “Hoe breng ik mijn arbeidsmarkt in kaart en wat zijn mijn mogelijkheden?” Tijdens een oriënterend (vrijblijvend) gesprek luistert Re-employ als gespecialiseerd outplacementbureau goed naar de wensen en verwachtingen, geven wij inzicht en antwoord op vragen en krijgt u een beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

De werkwijze van Re-employ bij outplacement

Eigenlijk is dat heel simpel namelijk: aansluiten bij wat er nodig is. Natuurlijk zullen wij de sturing overnemen als het nodig of noodzakelijk is en zelfsturing en eigen regie zijn de sleutelwoorden voor het succes. Het vertrekpunt voor het succes is wat is er nodig is voor het creëren van een nieuwe toekomst. Die vraag staat centraal in het outplacementtraject en wordt bij het intakegesprek vanuit diverse perspectieven bekeken. In samenspraak geven we het traject vorm. Het assessment, het arbeidsmarktkompas, individuele coachingsgesprekken en workshops kunnen de onderdelen zijn. Gedurende het gehele traject heb je je eigen persoonlijke outplacementcoach.

Aantrekkelijke tarieven & procedure middels een modulair traject

Een goede oriëntatie bij outplacement is de basis.  Mogelijk ligt er een carrièreswitch om de hoek. Een assessment of een andere vorm van persoonlijkheidstesten kunnen hierbij ondersteunen en ook eventuele opleidingswensen komen aan bod. Bij outplacement kan het natuurlijk ook zo zijn dat de insteek heel pragmatisch is: “gewoon zo’n zelfde baan”. We bieden ook hulp binnen het outplacementtraject aan mensen die over willen stappen naar ondernemerschap. Al deze opties worden onderzocht bij outplacement. En als gerenommeerd outplacementbureau in ervaring en door onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen we daar goed in ondersteunen en adviseren.

Re-employ maakt binnen outplacement trajecten gebruik van haar testcentrum bij het opstellen van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) en zet hierbij de volgende instrumenten in:

  • Enneagram
  • MBTI
  • Transactionele Analyse
  • Assessment
Bekijk hier de Persoonlijke Profiel Analyse

Outplacement en personal branding

Zichtbaar zijn, vraagt om jezelf te laten zien. Vinden wat je zoekt vraagt om keuzes maken. Bij de trajecten vanuit de outplacement situatie zullen we je aansporen om jezelf onderscheidend te profileren. Ook zullen we je aanmoedigen om heldere keuzes te maken. Dit alles om de juiste ‘match’ te vinden. De inhoud van een nieuwe baan en ook de persoonlijke kwaliteiten moeten aansluiten bij de sfeer van de nieuwe werkgever.

Om vanuit zo’n outplacement situatie een positieve stap voorwaarts te maken gaat het om doel en strategie. Om op een professionele wijze de arbeidsmarkt in kaart te brengen bij outplacement biedt Re-employ 17 jaar ervaring in alle branches binnen een grote diversiteit in functies. Je zult binnen het traject antwoorden vinden op: “Hoe verkoop ik mezelf? Hoe zet ik mezelf neer als eigen merk? Daarnaast komen er binnen het outplacementtraject onderwerpen als de inzet van sociale media, presentatie, netwerken, vacatureanalyse en de wijze van solliciteren middels bijvoorbeeld de sollicitatiebrief en ook andere manieren aan de orde. Het resultaat is een persoonlijk marketingplan waarmee je doelgericht aan de slag kunt. Het is mogelijk om dit te doen met ondersteuning van een van onze jobhunters.

Meer informatie

Voor meer informatie over Re-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top