skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Video Vitae

De ervaring van Video Vitae als recruiters komt goed van pas bij het maken van een digitaal cv (video vitae) want, net als in een geschreven sollicitatieprocedure gaat het ook in de Video Vitae om de juiste informatie, de juiste structuur, de juiste steekwoorden. Zij kennen de arbeidsmarkt en weten waar je op moet letten bij het maken van een video. Video Vitae heeft alle expertise in huis om jou als professional te presenteren. Er wordt een professionele film gemaakt met goede belichting, een helder geluid en op de juiste manier gemonteerd.

Bekijk hier “Video Vitae – The Making of”

Reavizier

Reavizier doet onderzoek naar de passendheid van werkzaamheden van werknemers gelet op hun medische belastbaarheid en naar interne, dan wel externe re-integratiemogelijkheden. Ook geeft Reavizier advies bij bezwaar- en beroepszaken UWV en omtrent wet- en regelgeving inzake o.a. Wet Verbetering Poortwachter (WVP), Wet Re-integratie Arbeidsgehandicapten (REA) en Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA).

De Witte Raaf

De Witte Raaf is gevestigd in Zoetermeer en biedt arbodienstverlening, detachering van bedrijfsartsen, managementtraining en organisatie advisering. De klantenkring bestaat uit middelgrote en grote organisaties in de Randstad, met name uit de zakelijke dienstverlening en zorgsector.

Gardien

De bedrijfsfysiotherapeuten van Gardien bedrijfsfysiotherapie zijn specialist in het voorkomen van rug-, nek-, schouderklachten en RSI/CANS binnen werksituaties. Zij doen werkplekonderzoeken en geven ergonomisch advies bij zwaar fysieke arbeid en beeldschermwerk.

Back To Top