skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Loopbaancoaching, zicht op mogelijkheden en zichtbaar blijven

Loopbaancoaching in deze snel veranderende wereld en dito arbeidsmarkt bestaat uit zicht houden op mogelijkheden en zichtbaar blijven. Om ook de professional van morgen te blijven worden we uitgedaagd om ons op een of ander manier opnieuw uit te vinden. De gevraagde competenties veranderen snel door de technologische veranderingen. Dit geeft veel mogelijkheden en geeft ook de vraag hoe blijf ik zichtbaar? Re-employ is de professional die door het bijblijven in deze verandering je kunt “Updaten” aan de hand van onze coaching. Om het beste in je naar boven te halen zullen we je inzicht geven, daar waar nodig confronteren. We zijn in staat om “te luisteren” naar datgene wat niet gezegd wordt.

Dit alles stelt je in staat om je eigen gereedschappen aan te scherpen.

Om zichtbaar te blijven hebben we het “arbeidsmarktkompas” ontwikkeld. Het geeft jou zicht op datgene waarin jij je onderscheidend kunt presenteren. Op die manier is het het geschikte instrument om aan de hand van een aantal concrete stappen je vindbaarheid/zichtbaarheid te vergroten.

De werkwijze van Re-employ

Aan de hand van een oriënterend kennismakingsgesprek met de medewerker en de werkgever maken we graag een vrijblijvende offerte op maat. Datgene dat wij aanbieden zijn modulaire trajecten op maat waardoor u bij een loopbaantraject invloed en sturing op de kosten en inhoud heeft.

Re-employ heeft een gedegen aanpak bij loopbaan begeleidingstrajecten.

Die bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intakegesprek.  Samen met je loopbaancoach bespreek je de vragen, wensen en mogelijkheden die je hebt.

Binnen de loopbaanbegeleiding ervaren we vaak dat mensen vragen hebben over:

 • Wat wil ik nu?
 • Hoe krijg ik dat helder?

of

 • De uitdaging in je huidige baan is weg?
 • Misschien wil ik wel voor mezelf beginnen maar ik weet niet precies waar ik moet beginnen?
 • Mijn werkgever wil  mij de mogelijkheid bieden om mezelf te ontwikkelingen. Hoe kan ik bepaalde competenties ontwikkelen?

of

 • Ik voel me soms onzeker wanneer ik binnen vergaderingen moet presenteren. Helpen jullie ook om mijn zelfvertrouwen en te vergroten gericht op mijn huidige functie?
 • Ik heb het gevoel dat ik meer kan. Ondersteunen jullie mij ook bij het krijgen van inzicht waar toe in staat ben, of wat ik zou kunnen bereiken?

Eigenlijk zou je kunnen  dat onze loopbaancoaches richting geven samen met jou over alle vragen die te maken hebben met Beter aan het werk zijn, voelen of presteren.

Om je vragen slagvaardig en kundig te onderzoeken kan het zijn dat er testen ingezet worden zoals:

 • beroepskeuze,
 • MBTI,
 • carrièreankers etc.

Deze geven we inzicht in de drijfveren, voorkeuren en kernkwaliteiten. Dit is belangrijk, omdat van daaruit prioriteiten, kwaliteiten en  eventuele ‘valkuilen’ te kunnen benoemen.

Een brug naar de toekomst

Het lijkt soms alsof we alle keuzes in dit leven altijd alleen zouden moeten maken. Het is echter eerder wijs om bij zulke grote beslissingen en veranderingen een expert in te schakelen om mee te denken en te kijken. Werk is, naast gezin en gezondheid, een van de grote pijlers in een mensenleven en een belangrijk onderdeel van persoonlijk welbevinden. Kandidaten moeten zelf de weg bewandelen, maar Re-employ kan een stevige brug bieden naar een nieuwe toekomst.

Dezelfde of een andere werkkring 

Of het uiteindelijk gaat over een nieuwe baan of functie bij de eigen werkgever of het vinden van een nieuwe werkkring is veelal afhankelijk van de uitkomsten van gesprekken met uw loopbaancoach. Mocht er al duidelijk sprake zijn van het willen verkennen van een andere werkkring, lees dan voor onze werkwijze ook de beschrijving bij outplacement.

Transitievergoeding 

Wellicht heeft u recht op een transitievergoeding. Een transitievergoeding is een bedrag dat de werkgever verplicht is aan de werknemer ‘mee te geven’ bij ontslag of re-integratie, de kosten voor opleiding en training mogen van deze vergoeding worden afgetrokken. Voor de werkgever zullen de belangen om te zorgen voor een goed plan voor de loopbaan van medewerkers alleen maar groter worden. Het creëren en onderhoud van arbeidsmarktperspectief van medewerkers wordt daarmee deels een verantwoordelijkheid van de werkgever. Dit is een maatregel van de overheid om de claim op de WW te verkleinen of te voorkomen in geval van ontslag. In de komende periode zal op dit gebied nog wel het een en ander gaan veranderen. Wij blijven op de hoogte van de actuele situatie en kunnen daarbij ook adviseren. 

Bij Re-employ boek je samen resultaat

Re-employ bestaat, naast het vaste kernteam, uit een netwerk van coaches, trainers en consultants. Zij hebben veel ervaring op het gebied van onder andere loopbaanontwikkeling, rouwverwerking en personal branding. Al deze gespecialiseerde professionals staan klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw loopbaan. Met als resultaat dat je niet alleen weet wat je wilt, maar ook hoe je er kunt komen!

Meer informatie

Voor meer informatie over Re-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.

Back To Top