Peter Bijnen

Peter Bijnen

Algemeen directeur, senior coach en trainer

Perspectief creëren / snelle denker / inspirerend / streven naar authenticiteit / confronterend / vader / beeldhouwen / fotografie

Vanuit zijn jarenlange ervaring als adviseur en als trainer/coach focust Peter op de positieve ontwikkeling van mensen en organisaties. Met zijn scherpe blik kan hij snel tot de kern van een probleem komen en dus ook tot opties die bijdragen aan de oplossing. Als senior-coach is Peter als geen ander in staat om mensen inzicht te geven in gedrag, emoties of overtuigingen die het bereiken van persoonlijke- en of organisatiedoelen in de weg staan. Peter geeft u inzicht in doeltreffende acties op het gebied van mens, arbeid en communicatie en dat doet hij met humor en betrokkenheid!

Carolien de Ridder

Carolien de Ridder

Financieel manager

oplossingsgericht / kwaliteit leveren / logisch nadenken / ondernemend / doorzetter / moeder / wandelen / positief / vernieuwen en vooruitdenken.

Carolien is sinds 1 januari 2016 bij Re-employ werkzaam als financieel manager.
Met haar jaren lange ervaring in de accountancy branche en het financiële bedrijfsleven zorgt zij er als geen ander voor dat interne processen goed verlopen. Onze financiële administratie is bij haar in goede handen.

Martine de Ridder

Martine de Ridder

Communicatie- en Fnancieel Medewerker

Nieuwsgierig / enthousiast / spontaan / lezen / doorzetter / communicatie

Martine is werkzaam als communicatie, marketing- en financieel medewerker.

Tijdens onze events is zij als gastvrouw aanwezig.

Carola Kalkman

Carola Kalkman

Trainer

Enthousiast / betrouwbaar/ betrokken / krijgt mensen in beweging / creatief/ reizen / hardlopen /gezelligheid

Carola vindt het een uitdaging om mensen eigen regie te laten nemen. Door inzicht te geven in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je ontwikkelpunten zitten, kan je betere keuzes maken. Dit vraagt om initiatief en eigenaarschap. Carola daagt je uit om de juiste keuzes te maken en geef je een zetje in de goede richting. Door haar jarenlange ervaring als HR professional weet zij deelnemers te prikkelen en te leren denken in mogelijkheden.

Luis Zaagman

Luis Zaagman

Job Hunter

Resultaatgericht / Gedreven / Mensgericht / Humor / Sociaal / Nieuwsgierig / Yoga / Voetbal / Hardlopen / Vader

“Mensen voor werk & werk voor mensen”. Door zijn achtergrond en ervaring als jobhunter en recruiter, kent de arbeidsmarkt geen geheimen voor hem. Met een persoonlijke touch en een netwerk binnen de publieke en private sector, recruit hij mensen voor werk en vindt hij passende banen. Hij schakelt snel, beschikt over goede mensenkennis en krijgt een kick van elke match.

Orlando Adolphus

Orlando Adolphus

Mediator/Trainer

Communicator / inspirerend / analytisch / betrokken en kundig / vader / meditatie / humor

Met zijn heldere communicatie en enthousiasme weet Orlando je als trainer je direct te pakken en, beter nog, de aandacht te behouden. Vanuit zijn zelfkritische/reflectieve grondhouding en bereidheid om oordeelvrij naar de ander te luisteren is hij goed in staat om waardenvrij door te dringen tot de essentie. Door zijn achtergrond als HR professional en adviseur arbeidsrecht is hij deskundig op HR gerelateerde thematiek en veranderingsprocessen en weet hij door zijn praktische instelling en oplossingsgerichte houding deelnemers te verleiden tot een actieve deelname.

Pep Degens

Pep Degens

Coach/Trainer

Energiek / pragmaticus / humor / respectvol / scherp / confronteren / humor / fervent natuurliefhebber / vader

Pep is onze pragmatische senior coach & trainer die er van houdt met mensen de diepte in te gaan om uiteindelijk op grote hoogte uit te komen. Hij heeft de Koninklijke Militaire Academie in Breda afgerond en heeft zijn uitdagingen in het bedrijfsleven gevonden in: hoe laat je mensen en organisaties ‘beter werken’? Dat de oplossingen dan vaak in de ‘soft skills’ liggen, weerhoudt Pep er niet van om doelgericht en in hoog tempo naar de kwaliteitsverbetering van het algemeen welbevinden te werken, wat uniek is voor die specifieke mensen en/of die specifieke organisatie.

Suzanne Jongerius

Suzanne Jongerius

Jobhunter

Positief / resultaatgericht / gedreven / betrokken / humor / organiseren / relatie / reizen / mode

Sociaal en organisatie psychologe Suzanne Jongerius weet met haar sprankelende persoonlijkheid en menselijk inzicht de juiste match te maken tussen mens en organisatie. Zij is gedreven om met haar expertise in uiteenlopende branches en netwerk jouw passie en talent tot uiting te laten komen in die nieuwe baan… Love what you do!

Jenk Stronks

Jenk Stronks

Register Loopbaanprofessional CMI – C

Open communicatie / kennis en betrokkenheid / analytisch / positieve insteek / humor/ kunstverzamelaar / (berg)wandelen / hardlopen

Met zijn passie voor individuele en werk gerelateerde groei geniet Jenk van kleine en van grote ontwikkelingen van zijn cliënten. Vanuit zijn positief kritische grondhouding weet hij “in korte tijd” duurzaam resultaat te boeken. Uitgebreide ervaring in het werken met en voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Meer informatie

Voor meer informatie over Re-employ en de arbeidsmarkt neem contact met ons op via 085-4884060 of stuur een e-mail.