skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF
Vaak wordt er gewaarschuwd of wordt er vanuit een macro standpunt gesproken over het verlies in arbeidsproductiviteit wanneer het over burn-out gaat. Wanneer wij luisteren naar onze klanten bij coaching bij loopbaantrajecten dan hoor je ook wel de zorg van gepassioneerde, bevlogen professionals: ‘Behoor ik tot de risicogroep?’, ‘Steven ik af op een burn-out?’ Een belangrijke vraag blijft: Hoeveel energie krijg jij van je werk?  Wanneer je daar eerlijk een waarde aan hangt tussen nul en tien. En als het antwoord daar al lange tijd onder een vijf is dan is dat ongezond. Het risico op een burn-out wordt dan significant groter.
Het is enorm belangrijk dat je dingen doet die bij je passen, zowel op het gebied van je kwaliteiten als ook op het gebied van je persoonlijke waarden. Doen waar je goed in bent en wat je graag doet; daar krijg je energie van!  Hier klikken.
Nog een paar kritische vragen en verder lezen voor verdieping op dit onderwerp:
  • Ben je bent vaker humeurig?
  • Hoe lang is het geleden dat je er echt zin in had om naar je werk te gaan?
  • Is er nog iets te leren voor je op je werkplek?
  • Hoe past het bedrijf bij wie jij bent?
  • Leef je van weekend naar weekend. Is het lied ‘Thanks God it is Friday!’ jouw favoriete song?

Bij teveel herkenning bij deze vragen is het goed om na te gaan denken over een oplossing en een gesprek aan te gaan met de leidinggevende of iemand van HR.

We wensen je een fijne werkweek en Beter aan het werk (indien nodig)
Back To Top