skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Peter Bijnen

Algemeen directeur, executive coach en trainer
Perspectief creëren / snelle denker / inspirerend / streven naar authenticiteit / confronterend / vader / beeldhouwen / fotografie Vanuit zijn jarenlange ervaring als adviseur en als trainer/coach focust Peter op de positieve ontwikkeling van mensen en organisaties. Met zijn scherpe blik kan hij snel tot de kern van een probleem komen en dus ook tot opties die bijdragen aan de oplossing. Als executive-coach is Peter als geen ander in staat om mensen inzicht te geven in gedrag, emoties of overtuigingen die het bereiken van persoonlijke- en of organisatiedoelen in de weg staan. Peter geeft u inzicht in doeltreffende acties op het gebied van mens, arbeid en communicatie en dat doet hij met humor en betrokkenheid!

Erica Rijnsburger

Executive coach, trainer, counseller
Bewustzijns-brenger/ ontwikkelaar/ inspirator/luisteraar/ Egypte kenner Erica studeerde Toegepaste Onderwijskunde. Na haar afstuderen heeft ze ruim tien jaar gewerkt bij BSO/Origin en startte daar een Management of Change Business unit. Vanuit die hoedanigheid richtte ze meerdere samenwerkingen op met het doel om organisatie-ontwikkelingen te effectueren en bewustzijn te vergroten. Ze geeft en organiseert met regelmaat lezingen, trainingen en retraites in binnen- en buitenland. Tijdens haar werkzaamheden heeft zich ontwikkeld als een professional die met zorg en aandacht de spanningen in de samenwerking bloot legt. Mensen aanzet tot ontdekkingen die leiden tot het vergroten van hun bewustzijn. Ze spoort daarin haar cliënten aan maximaal zichzelf te zijn. Erica is gecertificeerd trainer van ontwikkelinstrumenten als MBTI en kernkwadranten.

Carolien de Ridder

Financieel manager
oplossingsgericht / kwaliteit leveren / logisch nadenken / ondernemend / doorzetter / moeder / wandelen / positief / vernieuwen en vooruitdenken. Carolien is sinds 1 januari 2016 bij Re-employ werkzaam als financieel manager. Met haar jaren lange ervaring in de accountancy branche en het financiële bedrijfsleven zorgt zij er als geen ander voor dat interne processen goed verlopen. Onze financiële administratie is bij haar in goede handen.

Martine de Ridder

Communicatie- en marketing medewerker
Nieuwsgierig / enthousiast / spontaan / lezen / doorzetter / communicatie. Martine is werkzaam als communicatie- en marketingmedewerker. Tijdens onze events is zij als gastvrouw aanwezig.

Carola Kalkman

Trainer
Enthousiast / betrouwbaar/ betrokken / krijgt mensen in beweging / creatief/ reizen / hardlopen /gezelligheid Carola vindt het een uitdaging om mensen eigen regie te laten nemen. Door inzicht te geven in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je ontwikkelpunten zitten, kan je betere keuzes maken. Dit vraagt om initiatief en eigenaarschap. Carola daagt je uit om de juiste keuzes te maken en geef je een zetje in de goede richting. Door haar jarenlange ervaring als HR professional weet zij deelnemers te prikkelen en te leren denken in mogelijkheden.
Back To Top