skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

We hebben zojuist weer een training “Persoonlijk Arbeidsmarkt Strategie” afgerond. Een heugelijk feit is dat we met minder mensen eindigde dan begonnen. Oftewel het bleef niet bij zoeken het naar de juiste baan. Maar liefst 60 % van deelnemers vond de gewenste baan/situatie binnen 6 weken!

Hoe vindt u de baan? Lees eerst: Hoe wordt een baan zoeker een baan vinder? De vijf A’s

We zouden nu kunnen vervolgen met een hele lange lijst van tips. Na 15 jaar ervaring weten we dat wij van Re-Empoloy voor werkzoekenden van elk nvieau (Universitair, Hbo’er, Mbo’er, lbo’er, arbeidsongeschikt etc.) een zinvolle bijdrage kunnen leveren. Twee dingen waarvan wij weten hoe het werkt, zijn:

  • En de gouden tip zit verstop in een oud Afrikaanse wijsheid. “ It takes a village tor raise a child”. Je doet het niet alleen! Samen bewandel je het proces van zoeken naar vinden. Het vraagt meer.
  • “You need a circle to find a Job” Je hebt een netwerk nodig! Zo’n 70% van de vacatures wordt vervuld door een sollicitant die iemand kent binnen het bedrijf. Het voelt voor velen nog steeds on-Nederlands en dat is zo zonde. Het is een diepte investering! Je hebt er nu wat aan en ook later, wanneer je het goed onderhoud.

Zo’n netwerk kan ook goed online beginnen… Linked In is zo’n plek. www.linkedin.com. Meld je daar aan en vul je gegevens in. Heb je je daar al aangemeld: Ga op zoek naar vakgenoten op LinkedIn, mensen die het werk doen dat jij wilt doen. Ze hebben waardevolle informatie. Wanneer je dat wilt sturen we een sjabloon toe voor een beroepsinterview zodat je in gesprek kunt met de professionals van jou vakgebied. Zij zijn tenslotte als eerste op de hoogte van vacatures in jouw vakgebied! Maak je vraag even kenbaar via ons contactformulier. Wanneer je toch meer tips wilt neem dan even contact op met Tel: 085-4884060 of e-mail naar: info@re-employ.nl. Dun kunnen we kijken of de Persoonlijk Arbeidsmarktstrategie training iets voor jouw is.

lees tips:

Re-employ diensten:

 

Back To Top